Slotmaskinen Wish Master

Slotmaskinen Wish Master från Net Entertainment är en slot där du får möta en läskig ande i lampan.

Spela Wish Master online

Wish Master är en riktigt spännande slot som handlar om en ande i lampan som kan uppfylla dina vildaste önskningar. Den har fem hjul, tre rader och 20 insatslinjer. Här finns wildsymboler, scattersymboler, gratis spins och en lite speciell bonusrunda. Det går att satsa mellan 0,10 kronor upp till 5 kronor per insatslinje och den maximala vinsten är hela 900 000 mynt! Wildsymbolerna kan ersätta alla andra grundsymboler i spelet, på samma sätt som en joker så att du har större chans att vinna om de dyker upp på hjulen.

Bonusrundan är lite annorlunda eftersom man får en bonussymbol av anden bara genom att få en enda scattersymbol på hjulen. Då ger anden dig en av tio stycken olika symboler som kommer vara aktiva i hela tio snurr framöver. Får du en till scattersymbol under dessa snurr så får du ta del av ytterligare en extra bonussymbol i fem snurr till. Bonussymbolerna är i form av multiplikatorer och olika sorters wildsymboler som gör det lättare för dig att vinna. Det går till exempel att få ett helt hjul fyllt med wildsymboler vilket är en riktigt bra chans till stora vinster.

wishmaster screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Wish Master – Bonus och free spins

Wish Master från Net Entertainment är en slot med riktigt snygg grafik och animationer, och ljudeffekterna och musiken passar perfekt till stämningen med den lite läskiga anden som uppfyller dina önskningar. Symbolerna består av olika djur gjorda av ädelstenar, andens lampa och kortsymbolerna J-A.

Utbetalningsprocenten i Wish Master ligger på 96,6% vilket är standard för de flesta av Net Entertainments slot. Testa att spela sloten Wish Master om du gillar lite mer läskiga och mystiska spelautomater som ger dig chanser till många bonusfunktioner samtidigt som du har chans att vinna hela 900 000 mynt!