Slotmaskinen Starburst

Slotmaskinen Starburst är en riktigt snygg spelautomat från Net Entertainment som kom år 2012 och har en mängd härliga juveler som symboler på hjulen.

Spela Starburst online

Starburst från välkända Net Entertainment har fem hjul, tre rader och 10 insatslinjer och när du spelar denna automat kommer du aldrig få tråkigt eftersom den har fantastiska funktioner som får även den mest rutinerade slotsspelare att bli imponerad.

Även om bonusfunktionerna är ganska enkelt utformade så är de mycket effektiva och består bland annat av wildsymboler som dessutom kan expandera för att täcka hela hjulet och ge dig ännu större vinster. Om du får två eller fler wildsymboler på hjulen så innebär det också mer vinstpengar om du har tur. Det går även att få free spins i Starburst, så att du kan snurra gratis upp till 3 gånger. Lägsta möjliga insats ligger på 0,10 kronor per insatslinje och den högsta insatsen är 100 kronor. Maximala vinsten är omkring 450 000 kronor!

starburst screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Starburst – Bonus och free spins

Temat i Starburst är olika slags gnistrande juveler för att inspirera till de härliga vinster du kan tänkas få om du har tur. Symbolerna består av juveler i olika färger och både färgerna och grafiken är otrolig, något som gjort denna slot till en av de allra populäraste på marknaden.

Utbetalningsprocenten ligger på 96,01%, vilket är generöst så det finns stora chanser att vinna härliga summor pengar när du spelar på Starburst. Det snygga temat, den enkla utformningen och det breda spannet när det gäller insatsmöjligheter är vad som gjort Starburst så populär, och denna slot kommer med all säkerhet stå sig mycket länge i konkurrensen och vara en favorit bland spelarna i många år framöver!