Slotmaskinen Space Wars

Slotmaskinen Space Wars från Net Entertainment är en äventyrlig slot där du får bege dig ut i rymden!

Spela Space Wars online

Sloten Space Wars har fem hjul, fyra rader och 40 insatslinjer och handlar, som namnet avslöjar, om ett riktigt rymdäventyr. Här finns såklart wildsymboler, men också både free spins och re-spins samt en del andra roliga funktioner.

Wildsymbolen kan ersätta övriga symboler och syns på hjul 2 och 4. Tillsammans med andra symboler kan den därmed skapa en kombination så att du lättare kan vinna. När du väl har fått en vinnande kombination får du även en re-spin, när en så kallad kloningskapsel till höger på skärmen fylls upp med symbolen i fråga, och den vinnande symbolen klonas på hjulen så att du har ännu större chans till en ny vinst. Hjulen snurrar då igen helt gratis, så att du har chans på ytterligare vinster.

Space Wars går det att satsa mellan 4 kronor upp till 2000 kronor per omgång, vilket gör att sloten passar både spelare som föredrar mindre insatser likväl som riktiga storspelare.

space wars screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Space Wars – Bonus och free spins

Space Wars är en slot från Net Entertainment som utspelar sig i rymden. Därmed består självklart symbolerna av olika sorters aliens, hela elva stycken, samt en rosa kristall som de är ute efter för att kunna kontrollera hela universum. Dessa aliens kan också klona sig via en klonkapsel som finns till höger på skärmen vilket ger dig chans till större vinster.

Utbetalningsprocenten i Space Wars är 96%, vilket är normal standard för slots från Net Entertainment. Detta är i grunden en ganska enkel slot som utmärker sig främst genom den snygga designen och grafiken som gör att man gärna spelar om och om igen. Så även om Space Wars inte har något särskilt bonusspel så gör de smarta funktionerna och snygga designen ändå att denna slot är något utöver det vanliga!