Slotmaskinen South Park

Slotmaskinen South Park från Net Entertainment är en mycket uppskattad slot med tema från den animerade komediserien med samma namn.

Spela South Park online

South Park är en slot som har fem hjul, tre rader och 25 insatslinjer och baserats på den populära animerade komediserien med samma namn. Symbolerna består av de välbekanta karaktärerna Kenny, Cartman, Stan och Kyle och utvecklarna har lyckats ge sloten precis samma känsla som tv-serien med de karaktäristiska animeringarna och den skruvade humorn. Den lägsta insatsen är 2,50 kronor per snurr och den högsta ligger på 2500 kronor per snurr vilket öppnar upp för både spelare som föredrar mycket låga eller mycket höga insatser.

Funktionerna i sloten South Park kan tyckas vara ganska avancerade, men man kommer snabbt in i hur de fungerar. Här finns dels de klassiska wildsymbolerna som ersätter andra symboler, men också bonussymboler som är unika för varje karaktär i serien, eftersom de alla har sin egen bonusrunda. Kyle ger 10 gratis spins, om du får Kennys bonussymbol gäller det att leda honom genom några zoner där du kan vinna pengar om du gör rätt. När det gäller Cartmans bonusomgång går de ut på att leta efter mynt i olika buskar samtidigt som man ska hålla sig undan polisen. Den sista karaktären Stans bonusrunda innebär sticky wilds mer flera snurr på rad.

south park screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

South Park – Bonus och free spins

Sloten South Park är skapad av Net Entertainment i samarbete med South Park Studios och är därmed helt inspirerad av den populära tv-serien South Park med den skruvade humorn och de roliga karaktärerna.

Utbetalningsprocenten i denna slot är 96% vilket gör att det verkligen finns chans att vinna när du spelar. Med en mängd funktioner såsom wilds, sticky wilds, free spins, fyra olika bonusspel och mycket annat så är South Park en riktigt kul slot. Dessutom har man lagt in roliga animationer och ljudeffekter som bidrar till känslan av att befinna sig i den helt galna staden South Park.