Slotmaskinen Scarface  

Slotmaskinen Scarface från Net Entertainment är en cool slot inspirerad av gangsterfilmen som blivit en riktig klassiker!

Spela Scarface online

Scarface slotmaskin har fem hjul, tre rader och 25 utbetalningslinjer och släpptes år 2012. Sedan dess har denna slot bara ökat i popularitet eftersom den är baserad på filmen med samma namn från 1983 som ju är en riktig klassiker. Funktionerna är många och du hittar bland annat free spins, wildsymboler, staplade wildsymboler, multiplikator och ett riktigt kul bonusspel. Bonusspelet startar om man får tre staplade wildsymboler, och kallas ”Say hello to my little friend” efter det välkända citatet från filmen.

Här gäller det att ta kål på gangstrar och överleva så länge som möjligt, och varje gangster som dör ger en pengasumma. Med tre staplade wildsymboler på andra hjulet aktiveras nudge spins som gör wildsymbolen till en nudge wild. Detta innebär att hjulet låses och de övriga hjulen fortsätter snurra. Varje snurr gör att en av wildsen trillar ned tills alla är borta vilket ökar vinstchansen under flera snurr på rad. Lägsta insatsen i Scarface ligger på €0,20 och högsta på €100, det är alltså ett väldigt brett spann mellan insatserna vilket gör att sloten passar alla slags spelare. Maxvinsten är €10 000.

scarface screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Scarface – Bonus och free spins

I Scarface har man återskapat denna gangsterfilm i slotversion vilket varit mycket framgångsrikt. Symbolerna är i form av bland annat karaktärerna Frank Lopez och Tony Montana från filmen samt kortsymbolerna J-A. Net Entertainment har också lagt till videoklipp från filmen i sloten för att ytterligare öka känslan av att befinna sig i ett riktigt gangsteräventyr.

Utbetalningsprocenten är 96,8% vilket är riktigt högt och ger stora chanser för dig att vinna när du spelar. Missa inte att spela Scarface om du gillar filmen, för här får du möta Tony Montana och hans vänner igen. De många funktionerna i sloten gör att det aldrig blir tråkigt och den höga utbetalningsprocenten ger chans till många vinster!