Slotmaskinen Mega Fortune

Mega Fortune från Net Entertainment är en av de allra populäraste slotsen online med en enorm progressiv jackpot! 

Spela Mega Fortune online

Sloten Mega Fortune har fem hjul, tre rader och 25 insatslinjer och detta är en ganska enkel slot vilket kompenseras av de enorma vinster som går att få i den progressiva jackpotten. I denna slot finns vanliga wildsymboler som fungerar som en joker, gratis spins, multiplikatorer och sist men inte minst den otroliga progressiva jackpotten som ökar i värde varje gång någon spelar på sloten. Det finns faktiskt tre olika jackpottar och för att få chans på dessa gäller det att ta sig till bonusspelet genom att få tre eller fler bonussymboler.

Tre eller fler scattersymboler ger free spins, och under en omgång där du utnyttjar dina free spins kan du också få multiplikatorer med upp till 5 gånger vinsten. Du kan också få flera free spins på samma gång. Lägsta insatsen i Mega Fortune ligger på €0,01 per mynt och högsta är €0,5 per mynt, och det finns upp till fyra mynt per insatslinje. Detta är alltså en perfekt slot för de som föredrar att spela med lite lägre insatser.

mega fortune screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Mega Fortune – Bonus och free spins

Mega Fortune är Net Entertainments stora succé som med sina tre jackpottar lockar otroligt många spelare varje dag. Både musiken och slotens utformning gör att man får en känsla av rikedom och lyx. Temat i sloten går i samma anda med riktigt lyxiga symboler såsom limousiner, guldklockor, stora cigarrer och värdefulla ringar. Här finns chans att vinna i genomsnitt €4 miljoner, men den allra högsta vinsten någonsin på Mega Fortune var otroliga 156 miljoner kronor!

Utbetalningsprocenten i Mega Fortune ligger på 96,4% som många andra av Net Entertainments slots, och detta är en rätt hög siffra jämfört med andra i branschen. Mega Fortune är en slot du inte får missa om du någon gång drömt om att bada i pengar – för en högre jackpot än du hittar i denna slot finns helt enkelt inte!