Slotmaskinen The Invisible Man

Slotmaskinen The Invisible Man från Net Entertainment lanserades i slutet av 2014 och har ett riktigt spännande tema där en kemist försöker ta över världen!

Spela The Invisible Man online

The Invisible Man är en helt unik filminspirerad slot skapad av Net Entertainment som består av fem hjul och 20 insatslinjer. Den är baserad på en film med samma namn som går ut på att en osynlig kemist försöker ta över världen med poliserna hack i häl. Symbolerna består därför av karaktärerna från filmen men även av de klassiska kortsymbolerna från 10 till A.

Lägsta insatsen ligger på €0,01 och högsta är €0,5. Något av det bästa med The Invisible Man är alla roliga funktioner såsom free spins, wildsymboler, så kallade ”walking wilds” och bonusomgångar som kan ge dig en mängd extravinster. En av bonusomgångarna kallas för Griffin’s Rage och där går uppdraget ut på att försöka hitta den osynliga mannen från spelets titel. Det andra bonusspelet är Police Spins där polisen i sin tur jagar vår osynlige vän.

the invisible man screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

The Invisible Man – Bonus och free spins

Den här sloten har ett ganska avancerat tema, och är utvecklad av Net Entertainment i samarbete med Universal, precis som tidigare succéerna Scarface och Frankenstein. Boken och filmen som The Invisible Man är baserad på är från 30-talet men temat är lika spännande än idag med kemisten som med hjälp av sin osynlighet försöker ta över världen.

Utbetalningsprocenten i The Invisible Man är 96,4% vilket är riktigt bra jämfört med många andra slots. Du kan förutom att spela på datorn även snurra några omgångar på The Invisible Man via mobilen eller surfplattan var du än befinner dig. De som gillar slots med gedigna teman som dessutom innebär en hel del spänning bör absolut testa The Invisible Man. Dessutom kommer alla de olika funktionerna i sloten hålla dig på helspänn precis hela tiden.