Slotmaskinen Icy Wonders

Slotmaskinen Icy Wonders från Net Entertainment är en slot som har en progressiv jackpot och ett härligt tema med is och snö.

Spela Icy Wonders online

Även om Icy Wonders lanserades redan år 2006, så är den fortfarande en av Net Entertainments populärare slots. Denna spelautomat har fem hjul, tre rader och 30 insatslinjer och en hel del roliga funktioner. Wildsymbolerna ersätter alla andra symboler utöver bonussymboler, jackpotsymboler och scattersymboler. De två progressiva jackpottarna man kan vinna i Icy Wonders är ihopkopplade med en annan slot, nämligen Tiki Wonders. Det gör att de blir ännu större eftersom jackpotten växer varje gång någon spelar på dessa två slotmaskiner.

För att vinna någon av jackpottarna måste man samla stjärnor, fyra stycken innebär Wonder Jackpot och fem stycken ger dig Mega Wonder Jackpot. Det går också att få free spins i Icy Wonders, 10-30 stycken, genom att snurra fram minst tre bonusymboler, och under free spins finns också multiplikatorer. Då kommer man också till bonusspelet där det gäller att välja mellan 12 olika pingviner. De döljer fiskar med bonuspengar eller uppätna fiskar. Har pingvinen du väljer ätit upp sin fisk så avslutas bonusrundan. Lägsta insats i Icy Wonders är €0,01 och högsta insatssumma ligger på €60.

icy wonders screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Icy Wonders – Bonus och free spins

Icy Wonders från Net Entertainment har ett tema med is och snö och därmed kan du hitta symboler såsom valrossar, hajar, isbjörnar och hundspann samt även kortsymbolerna J-A på isblock. Ljudeffekterna och animationerna passar bra till temat och hela sloten har en trevlig stämning som gör att man gärna spelar länge.

Återbetalningsprocenten i Icy Wonders ligger på ganska låga 93,1%, men samtidigt har man ju chans på de där progressiva jackpottarna som är det som fortfarande lockar så många spelare till denna slot. Testa Icy Wonders om du vill ha chans att vinna en riktigt stor jackpot samtidigt som du får spela på en trevlig slot med positiv, om än något kylig, stämning.