Gonzos uppdrag från Tivoli - Gratis spel hela vägen till Eldorado

Tivoli Gardens i Danmark är stolta över att presentera Gonzos Uppdrag: en slotmaskin med riktiga pengar med 3 rader och 20 kombinationslinjer. Den drivs av Net Entertainment och berättar historien om den moonwalkande, guldjagande spanske qonquistadoren vid namn Gonzo.

Dagens "upptäcksresande" använder GPS på sina smarta telefoner så att de kan hitta Machu Pichu i Peru och ta "den perfekta selfien". Om de är snälla ger de till och med busschauffören dricks.

De spanska conquistadorerna som reste till Sydamerika på 1500-talet hade det tuffare. Man vet inte om de gav bättre dricks, men de letade utan tvekan efter guld.

En av dessa conquistadorer gick under namnet Gonzo och han kom till Peru med ett fartyg. Han hade en brun papperskarta med ett kors på och han kunde gå en moonwalk i två riktningar.

gonzos quest screenshot´

Gonzo's Quest Slotmaskin 

Gonzos uppdrag var enkelt: att blanda och matcha ihop Inkacivilisationens antika symboler så att han kunde få tillgång till deras oändliga rikedomar. Hans favoritupptäckter inkluderade rostad Försökskanin, Lavin-funktionen och Fritt fall-symboler.

Efter några av hans berömda uppdrag, när alla vapen beslagtagits eller tappats bort, hade Gonzo en mycket speciell förkärlek när han spelade om guld med lokalbefolkningen: ingen riktig spin, alltid Lavin-läge, med 3 rader, 20 linjer och Fria Fall i rätt ordningsföljd från vänster till höger. Ibland uppmuntrade Gonzo gratis spel eftersom han visste att han kunde vinna lokalbefolkningens guld i alla fall.

Spins247.com rekommenderar denna episka slotmaskin Gonzos Uppdrag som är ett av den prisvinnande slotmaskinleverantören Net Entertainments flaggskepp. Om du provar Gonzos Uppdrag på Tivoli Casino får du till och med gratis spins och en ansenlig insättningsbonus när du öppnar ett konto. Aye Caramba!