Slotmaskinen Cosmic

Fortune Slotmaskinen Cosmic Fortune från Net Entertainment är en rolig slot med utomjordiskt tema!

Spela Cosmic Fortune online

Sloten Cosmic Fortune har fem hjul, tre rader och 15 insatslinjer och är en ganska humoristisk slot som inte tar sig själv på för stort allvar. Här hittar man bland annat hela fem olika jackpottar, varav tre av dessa är progressiva. Cosmic Fortune har också wildsymboler, bonusrunda och en lavinfunktion. Lavinfunktionen fugerar så att det går att få flera vinster under ett antal snurr utan att behöva satsa mer än en gång. Det är möjligt genom att vinstsymbolerna exploderar och nya symboler dyker upp i deras ställe.

I Cosmic Fortune gäller detta hela tiden, och gör att du kan vinna ännu mer efter varje vinst. Wildsymbolerna ersätter andra symboler och dyker upp på hjul 2-4. Scattersymbolerna kan ge 10-20 free spins om du får minst tre stycken, och under en omgång med free spins samlar du också på dig kulor. Dessa kulor använder man i bonusspelet genom att försöka pricka in dem i koppar på skärmen. Om du lyckas kan du ta dig till de åtråvärda jackpottarna, där du ska försöka få tre kulor i kopparna Rapid, Mini, Midi, Major eller Mega. Lägsta insatsen i Cosmic Fortune är €0,15 och den högsta ligger på €75, så insatsspannet är ganska brett vilket gör att Cosmic Fortune passar alla typer av spelare.

cosmic fortune screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Testa Cosmic Fortune – Bonus och free spins

När du spelar Cosmic Fortune från Net Entertainment har du sällskap av ett antal knasiga aliens som fungerar som symboler. Temat går ut på att utomjordingar har invaderat jorden, men en liten figur med stort hår agerar rymdhjälte och ska försöka rädda vår planet. Musiken och ljudeffekterna ger ett lugnt intryck och spelet är riktigt snyggt.

Återbetalningsprocenten i Cosmic Fortune ligger på 96,9% vilket är bra och det går att vinna hela 1,47 miljoner mynt även när man inte räknar med något av jackpottarna. Detta är en slot som passar de som gillar yttre rymden och de varelser som finns där. Med alla de funktioner som finns i Cosmic Fortune har man aldrig tråkigt när man spelar på denna slot!