Slotmaskinen Boom Brothers

Slotmaskinen Boom Brothers från Net Entertainment är en slot som ger dig chans att få guld och ädelstenar nere i en gruva!

Spela Boom Brothers online

Boom Brothers är en slot som har fem hjul, tre rader och 50 insatslinjer och temat handlar om några bröder med minst sagt explosiva vanor. De arbetar i en gruva för att försöka samla ihop så mycket guld och ädelstenar som möjligt. Här kan du också få bland annat free spins, bonusspel, wildsymboler och en mängd olika extrafunktioner som du inte hittar i många andra slots online. Wildsymbolerna ersätter andra grundsymboler i spelet och fungerar som en joker, de kan också hjälpa dig att vinna hela 7500 gånger insatsen om du har riktig tur.

För att komma till bonusspelet gäller det att få ett antal symboler i form av en räls, och väl under bonusomgången gäller det att få tag i olika typer av ädelstenar och i gengäld kan man få pengar. En annan extrafunktion är den så kallade ”andra chansen” där det finns möjlighet att vinna under en omgång även när inga symboler bildar en vinnande kombination. Då kastar en av bröderna dynamit på hjulen så att ett antal symboler trillar ned och ger dig en ytterligare chans att vinna. Vid tre eller fler free-spins symboler får du snurra gratis, och det bästa är att alla vinster gångas med tre under en omgång med free spins.

Den lägsta insatsen i Boom Brothers ligger på €0,01 och den högsta €1 per insatslinje, det innebär att högsta insats per spelomgång är €100.

boom brothers screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Boom Brothers – Bonus och free spins

Boom Brothers från Net Entertainment kan spelas direkt i webbläsaren och temat här är tre bröder som letar efter ädelstenar i en gruva. Symbolerna består bland annat av sådant man hittar i en gruva, såsom hinkar, lampor och släggor. När de skapade Boom Brothers fokuserade Net Entertainment särskilt på att ha många 3D-animationer vilket ger riktigt snygga effekter.

Återbetalningsprocenten i Boom Brothers ligger på 96,4% vilket är ganska normalt för en onlineslot. Testa Boom Brothers om du gillar roliga slots med humor! Denna slot har dessutom en mängd roliga effekter du inte hittar i många andra slots online.