Slotmaskinen Blood Suckers

Slotmaskinen Blood Suckers från Net Entertainment är en läskig slot med vampyrtema.

Spela Blood Suckers online

Blood Suckers är en slot som har funnits ett tag på marknaden, och den har fem hjul, tre rader och 25 insatslinjer. Även om sloten har några år på nacken så har Net Entertainment inkluderat en hel del bonusfunktioner som gör den riktigt kul att spela. Förutom vanliga wildsymboler som kan ersätta övriga grundsymboler i spelet, så finns också scattersymboler som ger dig både mynt och free spins så att du kan spela gratisomgångar. Under en free spins-runda har du också multiplikatorer som kan dubbla eller till och mer flerdubbla dina vinster.

Blood Suckers har självklart också en bonusrunda, som du når genom att få tre eller fler bonussymboler. Den fungerar så att man ska öppna kistor där vampyrer kan ha gömt sig och sedan döda dessa genom att spetsa dem på pålar. Som belöning får du pengar, men när du råkar på en kista som är tom så är det slut på bonusomgången. I Blood Suckers går det att satsa som lägst 0,10 kronor och som högst 50 kronor per mynt, så insatserna ligger mellan 0,10 kronor upp till 5000 kronor, och gör att denna slot passar de allra flesta spelare.

bloodsuckers screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Blood Suckers – Bonus och free spins

Sloten Blood Suckers från Net Entertainment har ett riktigt spännande tema med vampyrer och symbolerna är i form av vitlökar, armborst, biblar och ett antal olika vampyrfigurer. Denna slot har en ovanligt hög utbetalningsprocent, nämligen 98%, vilket gör att du här har extra stora chanser att få tillbaka dina insatser än vid spel på de flesta andra slots. Högsta vinsten är över en miljon kronor!

Om du gillar vampyrer så kommer du älska Blood Suckers, och det blir aldrig tråkigt när man spelar på denna slot eftersom den har en mängd olika funktioner och chanser att vinna riktigt stora pengar!