Slotmaskinen Arabian Nights

Slotmaskinen Arabian Nights från Net Entertainment är en av deras allra populäraste slots med sitt arabiska tema och progressiva jackpot.

Spela Arabian Nights online

Arabian Nights är en slot som funnits ett tag, närmare bestämt sedan år 2007, men dess popularitet har inte minskat för det. Även om den inte har så många extrafunktioner så finns en enorm progressiv jackpot som lockar mängder av spelare. Men det finns ändå några funktioner utöver grundspelet och en av dem är free spins. Det gäller att få tre eller fler scattersymboler för att kunna utnyttja 15 free spins, som dessutom har en multiplikator så att alla vinster tredubblas under free spins. Det går också att få nya free spins under tiden man utnyttjar dessa. Om man får fem stycken jackpotsymboler vinner man den stora jackpotten som brukar ligga på omkring 10 miljoner kronor, men kan bli så stor som 50 miljoner kronor om man har riktig tur.

Det finns också en wildsymbol i Arabian Nights, som ersätter övriga grundsymboler precis som en joker, och den fungerar även som multiplikator. Scattersymbolen är även den en multiplikator som kan öka insatsen med så mycket som 200 gånger. Den lägsta insatsen som går att göra i Arabian Nights är €0,5 och den högsta möjliga insatsen är €5.

arabian nights screenshot

Arabian Nights – Bonus och free spins

Den arabiskinspirerade Arabian Nights har ett tema som hämtat från Tusen och en natt, med symboler som tält, svärd, turbanklädda män och dromedarer samt kortsymbolerna 9-A. Eftersom sloten har några år på nacken så är grafiken kanske inte så imponerande, men temat är kul och lite annorlunda från de flesta andra slots.

Utbetalningsprocenten i Arabian Nights ligger på 95,6% vilket är helt godkänt, och denna slot är riktigt attraktiv främst tack vare den enorma jackpotten. Det är en perfekt slot för den som vill ha chans på stora pengar utan att behöva spela någon komplicerad slotmaskin med en massa onödiga funktioner.