Slotmaskinen Aliens

Slotmaskinen Aliens från Net Entertainment är baserad på den välkända filmen med samma namn och har bland annat en helt fantastisk bonusrunda

Spela Aliens online

Sloten Aliens har fem hjul, tre rader och 15 insatslinjer. Den välkända filmen med samma namn är vad som inspirerat till denna slot, och i och med detta består symbolerna av olika typer av aliens från filmen. Som minst kan du satsa 1,50 kronor och som mest hela 1500 kronor vilket gör att denna slot passar alla typer av spelare.

Funktionerna i Aliens är många och här hittar du bland annat wildsymboler som kan ersätta grundsymbolerna och fungerar som en joker. Det som sticker ut mest i denna slot är definitivt bonusrundan som består av hela tre nivåer. På den första nivån ska man satsa på att få en så hög multiplikator det går genom att fylla upp en så kallas Alien Activity Meter. Då kommer man till nästa nivå där det gäller att skjuta ner aliens. På sista nivån kommer eldprovet som går ut på att försöka döda drottningen för att få en riktigt fin belöning.

aliens screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Aliens – Bonus och free spins

De flesta känner nog till filmen Aliens, och i denna slot från Net Entertainment med samma namn har man verkligen lyckats återskapa den spännande känslan. Man får också se klipp från filmen under spelets gång vilket ökar stämningen och med snygg grafik och passande ljudeffekter är detta en slot som inte får missas.

Utbetalningsprocenten ligger på 96,4%, det vill säga ganska högt om man jämför med många andra spelautomater. Sammanfattningsvis kan man säga att sloten Aliens är en riktig fullträff för de som gillar filmbaserade spelautomater och avancerade bonusomgångar som kan ge enorma vinster. Underhållningsvärdet i Aliens är stort och denna slot har en stadig plats på listorna över de populäraste spelautomaterna på marknaden, vilket säkert inte kommer förändras under den närmsta framtiden.