Slotmaskinen Wheel of Wealth

Slotmaskinen Wheel of Wealth från Microgaming ger dig chansen att spela på ett lyckohjul och vinna riktigt stora vinster!

Spela Wheel of Wealth online

Wheel of Wealth har fem hjul, tre rader och 25 insatslinjer, och är en ganska klassisk spelautomat som har inspirerats av tv-programmet Lyckohjulet. Även om utseendet är traditionellt så har sloten en hel del nya funktioner som gör den roligare att spela och även chans till riktigt stora vinster.

Förutom wildsymboler och scattersymboler så innehåller Wheel of Fortune också ett riktigt snyggt bonusspel där du kan vinna så mycket som 100 000 mynt! Lägsta myntvärde är €0,01 och högsta myntvärde ligger på €1, och det går att satsa 1-5 mynt per insatslinje. Wildsymbolerna kan ersätta övriga grundsymboler i spelet, vilket ger dig möjlighet till större och mer frekventa vinster. Dessutom så dubbleras de vinster för vinstkombinationer som innehåller en wildsymbol i Wheel of Wealth, vilket gör dessa symboler ännu mer eftertraktade. Scattersymbolerna kan gånga dina insatser mellan 2 till 200 gånger, vilket kan ge otroligt stora vinster om du har tur.

Bonusspelet i Wheel of Wealth tas du till om du får minst fem stycken bonussymboler, och det går självklart ut på att du får snurra på ett lyckohjul, helt enligt slotens tema. I lyckohjulet går det att vinna upp till 10 000 mynt.

wheel of wealth screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Wheel of Wealth – Bonus och free spins

Sloten Wheel of Wealth ser vid första anblick ut som en riktigt klassisk spelautomat, men man märker snabbt att den är mycket mer än så. Med dess höga vinster och avancerade bonusfunktioner är detta en slot att återkomma till ofta. Symbolerna består av klassiska frukter, guldtackor och lyxbilar och utbetalningsprocenten i Wheel of Wealth ligger på 95% vilket ligger inom genomsnittet för de flesta slots online.

Testa Wheel of Wealth om du gillar avancerade bonusfunktioner men ändå föredrar det klassiska utseendet på slots, samtidigt som du vill ha chans att vinna riktigt stora summor!