Slotmaskinen Tomb Raider – Secret of the Sword

Slotmaskinen Tomb Raider – Secret of the Sword från Microgaming är en riktigt populär slot där du får följa med hjälten Lara Croft på äventyr runt om i världen.

Spela Tomb Raider – Secret of the Sword online

Tomb Raider – Secret of the Sword har fem hjul, tre rader och 30 insatslinjer och är baserat på de populära spelen och filmerna med samma namn. Detta är en avancerad spelautomat som trots att den funnits ett par år på marknaden ändå står sig bra i konkurrensen.

Här finns både wildsymboler, scattersymboler och gratis spins. Det är inget avancerat spel men ändå riktigt kul, inte minst för det snygga temat som verkligen passar ihop med filmerna och spelen. Om du får minst tre stycken free spins-symboler kan du spela gratis spins med en multiplikator upp till 5x pengarna. Det går också att få fem free spins genom supermode-läget i spelet som dyker upp helt slumpmässigt. Det finns också en så kallad sticky bonus, som fungerar så att fem ljusstrålar ovanför varje hjul kan tändas, och när alla är tända tas du till ett unikt bonusspel.

Bonusspelet är verkligen sammanlänkat med slotens tema, och här gäller det att först välja en plats på en välrdskarta. Det gäller att fylla upp en bild av ett svärd så att det blir helt tänt, och ju fler bitar du lyckas tända, desto högre vinst får du i bonusspelet. När du valt vart du vill resa dyker det upp en bild med sex ikoner som går att klicka på. Ikonerna är inspirerade av platsen du valt. Klicka på ikonerna och hoppas sedan att du valt rätt, för bakom dessa döljer sig både fällor och värdefulla vinster. Det finns också extra bonusomgångar där du till exempel ska duellera mot en annan kvinnlig äventyrare.

Myntvärdet i Tomb Raider – Secret of the Sword ligger mellan €0,01 och €0,2 och det finns radinsatser från 1-10.

tomb raider secret screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Tomb Raider – Secret of the Sword – Bonus och free spins

Sloten Tomb Raider – Secret of the Sword är en slot som skapats av Microgaming och blivit riktigt framgångsrik tack vare det spännande temat och den snygga utformningen med passande musik och ljudeffekter. Symbolerna består bland annat av hjälten Lara Croft i olika situationer samt kortsymbolerna J-A.

Utbetalningsprocenten i denna slot ligger på 95,2% vilket är helt klart godkänt.