Slotmaskinen Terminator 2  

Slotmaskinen Terminator 2 från Microgaming är en riktigt cool variant med inspiration från filmen.

Spela Terminator 2 online

Terminator 2 är inspirerad av en filmkaraktär vi alla känner till, och sloten med samma namn är nästan lika populär. Den har fem hjul och hela 243 olika sätt att vinna vilket syns i de flesta nya slots från Microgaming. Funktionerna som erbjuds är bland annat free spins, bonusrundor och wilds. Den första bonusomgången består av att terminatorn T-1000 som är elak transformerar sig till olika symboler under free spins vilket kan göra att du har lättare att vinna. I T-800-läget ska du som terminatorn T-800 försöka sikta på vinstsymbolerna på skärmen för att försöka få några av storvinsterna.

Scattersymbolen kan ge free spins om du får tre stycken, och då får du utnyttja 10 gratissnurr med riktigt stora chanser att vinna, hela 1024 stycken vinstchanser närmare bestämt. Wildsymbolen ersätter andra grundsymboler och får du fem stycken så vinner du hela 150 mynt. Det går att satsa mellan €0,01 och €30 per snurr och den högsta vinsten i Terminator 2 är €88 000.

terminator 2 screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Terminator 2 – Bonus och free spins

Microgamings nya slot Terminator 2 är en succé, precis som man kunde vänta sig. De filminspirerade slotsen från denna spelutvecklare brukar alltid vara populära och Terminator 2 som inspirerats av filmen Judgement Day har ett riktigt häftigt tema. Tillsammans med ledmotivet från filmen och en hel del videoklipp gör den snygga grafiken att detta är en slot du bara måste testa!

Symbolerna består av bland annat terminatorn T-800, T-1000 samt karaktärerna John och Sarah Connor, och de vanliga kortsymbolerna i mörka varianter. Även om du inte sett filmen så kommer du märka att denna slot är fylld med spänning och action, vilket gör det ännu roligare att spela. Dessutom är vinstchanserna många med en utbetalningsprocent på över 98% vilket är en bra bit över standard.