Slotmaskinen Playboy

Slotmaskinen Playboy från Microgamings Quickfire är en slot inspirerad av det välkända varumärket Playboy med allt vad det innebär.

Spela Playboy online

Playboy, det välkända herrmagasinet, finns nu också i slotversion, och det är en mycket snygg variant som utvecklarna Microgaming lyckats skapa.

Den har fem hjul och hela 243 olika sätt att vinna (och därmed finns inga klassiska insatslinjer). Även om sloten fokuserar mycket på designen och de visuella så har den ändå en hel del bonusfunktioner att njuta av. Det finns för det första wildsymboler som ersätter övriga grundsymboler i spelet och kan göra så att du lättare kan skapa vinnande kombinationer. Scattersymbolerna gör för det första dina vinster större, ända upp till 30 000 mynt, men får du tre eller fler stycken får du free spins att spela, som finns i hela fyra olika lägen med olika bonusfunktioner beroende på vilken kvinna som representerar de gratis snurren.

Under de första fyra gångerna med free spins får du 10 stycken gratis snurr samt en multiplikator på 5x pengarna. Under den femte rundan får du ta del av de andra kvinnornas bonusfunktioner. Lägsta insats per snurr i sloten Playboy är €3 och högsta insatsen är €15 vilket ger ett ganska brett insatsspann som passar många typer av spelare.

playboy screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Playboy – Bonus och free spins

Sloten Playboy från Microgamings Quickfire är en riktig succé där man försökt att göra temat så lyxigt och exklusivt som möjligt. Grafiken är riktigt klar och snygg och symbolerna består av olika snygga kvinnor, snabba bilar och motorcyklar samt självklart företagets välkända logga.

Utbetalningsprocenten ligger på hela 97,8% vilket är riktigt högt för en vanlig slot, så här kan du verkligen få valuta för pengarna. Se till att inte missa sloten Playboy om du gillar vad varumärket står för och den exklusiva känsla som denna slot förmedlar. Här finns dessutom chans till riktigt fina vinster om du har tur!