Slotmaskinen Jurassic Park

Slotmaskinen Jurassic Park från Microgaming är inspirerad av den välkända dinosauriefilmen med allt vad det innebär!

Spela Jurassic Park online

Jurassic Park är en film som de flesta känner till, och nu har den även blivit en slot med 5 hjul och hela 243 vinstchanser. Denna slot har ganska många specialfunktioner i form av bland annat free spins, wildsymboler, scattersymboler och hela fyra bonusspel. Det går faktiskt att få mängder med wildsymboler i sloten Jurassic Park och då ska man hålla utkik efter symbolen Tyrannosaurus Rex, eftersom den delar ut otroliga 35 wilds under en och samma omgång. Det finns också flera olika sorters wilds såsom running wilds, wild reels och split wilds, som alla kan öka dina vinstchanser.

Om du får minst tre scattersymboler innebär det 12 gratis spins, och där finns det fem olika varianter i form av bonusspel. När du spelat dig igenom 25 free spins får du själv välja mellan fem olika dinosaurier som alla har olika multiplikatorer, wilds och antal free spins. Maxvinsten är 95 000 mynt medan den lägsta insatsen är €0,3 medan högsta satsningen ligger på €15.

jurassic park screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Jurassic Park – Bonus och free spins

Sloten Jurassic Park som är skapad av Microgaming är riktigt snyggt gjort och utspelar sig i den djungel där man lyckats återuppliva alla möjliga sorters dinosaurier. I samarbetet med Universal Studios har Microgaming lyckats utveckla en slot som påminner starkt om filmen med både bilder och videoklipp samt passande ljud och animeringar. Symbolerna består av olika typer av dinosaurier samt karaktärerna från filmen.

Utbetalningsprocenten i sloten Jurassic Park ligger på 96,7%, vilken är ganska bra jämfört med andra slots online. Om du gillade filmen Jurassic Park så kommer denna slot passa dig som handen i handsken. I annat fall är den ändå värd att spela på grund av sina specialfunktioner som till exempel de många olika wildsymbolerna som delas ut riktigt generöst och de fyra bonusspelen.