Slotmaskinen The Great Galaxy Grab

Slotmaskinen The Great Galaxy Grab från Microgaming är ett äventyr med rymdpirater som har hela sex bonusspel!

Spela The Great Galaxy Grab online

The Great Galaxy Grab är en slot med fem hjul och 25 insatslinjer med ett tema där en rymdpirat är hjälte och det gäller att hitta hans stöldbenägna fru.

Denna slot har ett stort antal roliga bonusfunktioner samt självklart också de klassiska wild- och scattersymbolerna utöver grundspelet. Det finns hela sex olika bonusspel, och för att ta sig till dessa gäller det att få minst tre symboler i form av Scarlet, piratkvinnan. Denna symbol är också scattersymbolen och gångar dina mynt med din insats. I de första bonusrundorna går det att vinna omkring 20 000 mynt, medan man när man tagit sig så långt som den femte eller sjätte omgången kan få vinster uppemot 40 000 mynt.

En särskild lampa i övre delen av skärmen tänds när du lyckats klara någon av bonusomgångarna, och när du klarat av alla sex får du en extra värdefull bonus. Ju flera bonusomgångar du lyckats klara av, desto mer pengar får du i nästa omgång. Med wildsymbolen i The Great Galaxy Grab går det också att vinna gratis spins. Med tre wildsymboler får du 10 free spins. Fördelen med att spela dessa är också att alla vinster multpliceras med tre, och det går också att få fler free spins under en sådan omgång. Det är under free spins som de högsta vinsterna delas ut, och där kan du vinna så mycket som 240 000 mynt!

Myntvärdet i The Great Galaxy Grab ligger mellan €0,01 och €0,25 och det går att satsa mellan 1-20 mynt per insatslinje.

the great galaxy grab screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

The Great Galaxy Grab – Bonus och free spins

Sloten The Great Galaxy Grab från Microgaming börjar med en saga där kaptenen Bronzebeard är på jakt efter sin fru Scarlet som har stulit hans navigationssystem. Symbolerna består av bland annat kaptenen och hans fru, en robothund och några andra karaktärer från storyn.

Utbetalningsprocenten i The Great Galaxy Grab ligger på nästan 96% vilket är lite över medel när det gäller slots online. Testa The Great Galaxy Grab om du gillar lite annorlunda och detaljrika slots med många bonusspel.