Slotmaskinen Girls with Guns – Jungle Heat

Slotmaskinen Girls with Guns – Jungle Heat från Microgaming tar dig med på en spännande jakt i djungeln.

Spela Girls with Guns – Jungle Heat online

Sloten Girls with Guns – Jungle Heat blev en succé när den lanserades år 2013, och handlar om sex kvinnliga actionhjältar som i djungeln är på jakt efter en drogbaron. Den har fem hjul och hela 243 olika sätt att vinna vilket blivit standard för Microgamings nylanserade slots.

I denna slot finns bland annat wildsymboler, expanderande wilds, scattersymboler samt free spins. Om du får tre eller fler scattersymboler tas du till en omgång med free spins där det finns chans att vinna riktigt bra med pengar. Antalet free spins kan vara upp till 15 stycken och de kan också återaktiveras under omgången. Free spins-rundan i Girls with Guns – Jungle Heat fungerar också så att ett av hjulen blir fullt med wildsymboler helt slumpmässigt, vilket gör att det blir ännu lättare för dig att vinna under en sådan omgång. Wildsymbolerna ersätter övriga grundsymboler, men om de hamnar på det tredje hjulet så expanderar de över hela hjulet och ger dig ännu fler chanser till vinst.

Lägsta möjliga insats är €0,01 och högsta insats är €30. Högsta vinst är 400 mynt vilket kanske inte låter så mycket, men denna slot betalar ut mindre summor mycket oftare istället för höga summor någon gång ibland, så Girls with Guns – Jungle Heat är perfekt för de som föredrar små och frekventa vinster.

girls with guns jungle heat screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Girls with Guns – Jungle Heat – Bonus och free spins

Girls with Guns – Jungle Heat är en slot från Microgaming som har ett riktigt snyggt tema där du beger dig ut i djungeln tillsammans med sex snygga kvinnliga legosoldater med stora vapen. Symbolerna består av de olika tjejerna, granater samt loggan till spelet. Grafiken i denna slot är mycket bra och animationerna är avancerade. De som gillar slots som står ut från mängden kommer med all säkerhet bli nöjd med Girls with Guns – Jungle Heat. Utbetalningsprocenten i sloten ligger på omkring 97% vilket är bättre än många andra slots online.