Slotmaskinen Girls with Guns – Frozen Dawn

Slotmaskinen Girls with Guns – Frozen Dawn från Microgaming tar dig med på ett äventyr bland snöiga berg.

Spela Girls with Guns – Frozen Dawn online

Girls with Guns – Frozen Dawn är uppföljaren till den populära sloten Girls with Guns – Jungle Fever från Microgaming och har fem hjul och 243 olika sätt att vinna på. Detta är en 3D-slot som har både free spins, wildsymboler, scattersymboler och en hel del andra bonusfunktioner som gör spelandet betydligt roligare.

Wildsymbolerna kan staplas på hjul 1 och 2, vilket gör att det blir lättare att vinna eftersom dessa symboler fungerar som en joker. Tre eller fler scattersymboler innebär 12 gratis spins plus en av två bonusfunktioner, nämligen Frozen Wilds eller Magnetic Wilds. Magnetic Wilds dyker upp på femte hjulet under en omgång med gratis spins och dras sedan till vänstra sidan av hjulen och stannar sedan kvar där under resten av omgången. Frozen Wilds däremot stannar bara kvar under tre snurr, men om du lyckas fylla ett helt hjul med denna symbol så fortsätter de vara frysta tills omgången med free spins är slut. Bonusomgången kallas för Bonus Shootout och låter en av de sex tjejerna skjuta ut en symbol på hjulen varpå ett pris dyker upp.

Högsta vinsten i Girls with Guns – Frozen Dawn ligger på 2 185 000 mynt och lägsta insats är €0,3 medan den högsta insatsen ligger på €22,5.

girls with guns frozen dawn screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Girls with Guns – Frozen Dawn – Bonus och free spins

Sloten Girls with Guns – Frozen Dawn är skapad av Microgaming, och har precis som föregångaren ett tema med kvinnliga actionhjältar. Denna gång utspelar sig storyn bland snö och is i bergen, och tjejerna ska försöka stoppa skurken Saskias planer på att ta över världen.

I Frozen Dawn har du en utbetalningsprocent som ligger omkring 93-96%, vilket är standard för slots online. Frozen Dawn är en riktigt kul slot där du återigen får möta de beväpnade tjejerna för att försöka rädda världen och samtidigt förhoppningsvis också vinna en hel del pengar på köpet!