Slotmaskinen Game of Thrones 243 ways

Spelmaskinen Game of Thrones 243 ways från Microgaming är en imponerande slotmaskin som baserats på tv-serien med samma namn

Spela Game of Thrones 243 ways online

Sloten Game of Thrones är inspirerad av tv-serien med samma namn som blivit en stor succé världen över. Den har en hel del funktioner som gör den rolig att spela samtidigt som utseendet för tankarna till serien med dess pampiga och snygga utformning. Denna slot består av fem hjul och hela 243 sätt att vinna, något som är Microgamings signum när det gäller många nya slots. Här kan man bland annat få wilds, free spins, multiplikatorer och scatters. När det gäller wildsymbolerna så ersätter de alla de vanliga symbolerna, förutom scatters, och hjälper dig så det blir lättare att vinna. Multiplikatorn aktiveras ifall du får 3-5 scattersymboler och kan gånga din vinst mellan 1-200x. Denna symbol ger också gratis spins, och där går det att välja fyra olika alternativ. Väljer du fler free spins blir multiplikatorn lägre, och tvärtom. Antalet free spins att få ligger mellan 8-18 stycken och multiplikatorn kan gånga vinsten 2-5x. I sloten Game of Thrones hittar man också den klassiska funktionen ”krona eller klave” där det finns chans att dubbla vinsten genom att välja rätt, men det kan lika gärna bli så att du förlorar alla pengarna, så tänk noga igenom ditt val. Lägsta insatsen är €0,3 och den högsta summan du kan satsa är €60.

game of thrones-243 ways screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Game of Thrones 243 ways – Bonus och free spins

Här är temat såklart hämtat från tv-serien Game of Thrones, och Microgaming har gjort ett riktigt bra jobb med att föra över känslan från tvn till sloten. Bland annat har man skapat riktigt snygg grafik och musiken är också hämtad från serien. Som bonus finns några stycken videoklipp från Game of Thrones inlagda för att ytterligare sätta stämningen. Symbolerna i sloten är de som används av de fyra husen i serien samt järntronen och kortsymbolerna J-A.