Slotmaskinen Game of Thrones 15 ways

Slotmaskinen Game of Thrones 15 ways från Microgaming är en fantastisk slot baserad på den populära tv-serien.

Spela Game of Thrones 15 ways online

Game of Thrones är både en otroligt populär tv-serie, och nu också en slot med riktigt snygg utformning och bra funktioner. Lanseringen av denna slot är det säkert många fans som väntat på, och precis som förväntat är det en riktig succé. Sloten har fem hjul och 15 insatslinjer och en stor mängd funktioner såsom wildsymboler, staplade wilds, scattersymboler, gratis spins och multiplikatorer. Wildsymbolerna ersätter alla symboler förutom scattersymbolerna och fungerar som en joker för att du lättare ska kunna få vinnande kombinationer.

Scattersymbolerna ger pengavinster i form av en multiplikator på 1-200 gånger insatsen om du får mellan 3-5 symboler. Samtidigt får du också free spins och lite speciellt är att man själv får välja vilken free spins funktion man vill ha mellan fyra alternativ. Det som skiljer dem åt är antalet snurr och hur många gånger vinsten multipliceras. Det går att få mellan 8-18 free spins med en multiplikator mellan 2-5 gånger vinsten. I Game of Thrones finns också en funktion där man efter vinst kan välja att satsa vinsten genom att välja krona eller klave. Väljer man rätt så dubbleras vinstpengarna. Det går att satsa som lägst €0,15 och som högst €15, och den högsta möjliga vinsten ligger på 121 000 mynt.

game of thrones 15 lines-screenshot

Öppna ett konto hos Tivoli Casino för att spela

Game of Thrones 15 ways – Bonus och free spins

I sloten Game of Thrones har man självklart ett tema som går hand i hand med tv-serien, och här har utvecklarna Microgaming inte snålat. Grafiken och utformningen av sloten är otroligt snygg, och som bonus har man också signaturmelodin som bakgrundsmusik. Det finns också ett antal videoklipp från serien. Symbolerna är också hämtade från serien och består av bland annat järntronen, loggan samt symbolerna för de fyra husen som serien handlar om. Utöver detta finns också kortsymbolerna J-A.