Slotmaskinen Break Away

Slotmaskinen Break Away från Microgaming är något så ovanligt som en slot med ishockeytema.

Spela Break Away online

Break Away är en ishockeyinspirerad slot med fem hjul, tre rader och hela 243 sätt att vinna på. Det fungerar så att man istället för insatslinjer helt enkelt vinner om man får tre eller fler av samma symbol på hjul som ligger bredvid varandra. Insatsen ligger på 50 linjer (man behöver alltså inte satsa 243 mynt), och lägsta insatsen är €0,5 medan högsta insatsen ligger på €50.

I Break Away hittar du bland annat wildsymboler, scattersymboler, gratis spins och så kallade collapsing wins. Wildsymbolerna kan ersätta övriga grundsymboler i spelet när du vill skapa en vinnande kombination. En av wildsymbolerna staplas alltid på hjulen, och syns på hjulen 3-5. När det gäller den andra wildsymbolen så kan den täcka ett helt hjul slumpmässigt och den garanterar dig också en vinst.

Om du får tre eller fler scattersymboler innebär det både pengar samt free spins. Det går att få 250-12500 gånger din insats samt 15-25 free spins beroende på hur många scattersymboler du får. Under en runda med free spins går det också att vinna flera gånger i rad samt få multiplikatorer som hela tiden ökar och kan ge dig större och större vinster. Specialfunktionen collapsing wins fungerar så att symboler i en vinnande kombination exploderar vilket kan göra att du vinner ännu mer under samma omgång.

break away screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Break Away – Bonus och free spins

Sloten Break Away från Microgaming har tagit sitt tema från ishockeyns värld, och här ser man riktigt snygga animationer samt symboler i form av hockeyspelare samt skridskor, puckar och andra ishockeyrelaterade symboler. Musiken och ljudeffekterna är perfekta till temat och sammanlagt så är detta en mycket trevlig slot, i synnerhet om man gillar ishockey eller någon annan sport.

Utbetalningsprocenten i sloten Break Away ligger på omkring 97% vilket är ganska generöst jämfört med de flesta andra slots på nätet.