Slotmaskinen Battlestar Galactica

Slotmaskinen Battlestar Galactica från Microgaming är en riktigt snygg slot inspirerad av den populära tv-serien.

Spela Battlestar Galactica online

Battlestar Galactica är en slot med fem hjul, tre rader och 243 sätt att vinna på, och de som känner igen namnet vet säkert att denna slot har hämtat sin inspiration från TV-serien med samma namn.

Det finns en hel del bonusfunktioner i denna slot, vilken gör den riktigt rolig att spela, bland annat tre olika spellägen, multiplikatorer, scattersymboler och wildsymboler. Wildsymbolerna ersätter grundsymbolerna i spelet och fungerar som en joker och underlättar på så sätt för dig att få vinnande kombinationer, de kan också dubblas för extra hög chans att vinna. De tre spellägena är Normal, som har en wildsymbol där du får 15 gratis spins samt en multiplikator på 3x pengarna om du får tre eller fler scattersymboler på hjulen. Kör-läget innebär att du kan få hemliga bonusar när FTL-symbolen dyker upp på hjulet i mitten och kortsymbolerna J-A förvandlas till wilds, och det sista läget Fight ger slumpmässiga wildsymboler.

Lägsta myntvärde ligger på 0,10 kronor och högsta på 2 kronor. Det innebär att det går att satsa mellan 3-600 kronor per snurr i denna slot.

Battlestar Galactica screenshot

Öppna ett konto hos Roxy Palace för att spela

Battlestar Galactica – Bonus och free spins

Sloten Battlestar Galactica skapades av Microgaming och är en riktigt avancerad variant med många extra effekter som passar perfekt ihop med tv-serien med samma namn. Symbolerna består av karaktärerna från serien samt kortsymbolerna J-A.

Battlestar Galactica har en utbetalningsprocent på 95,36% vilket får sägas vara enligt standard i casinovärlden. Sloten Battlestar Galactica är med sitt snygga tema från tv-serien riktigt kul att spela, och om du sett serien tidigare kommer du känna igen alla karaktärerna på hjulen. Den unika funktionen med tre olika spellägen gör att denna slot skiljer sig från mängden, och du kommer snabbt upptäcka fördelarna med detta.